Degustácie a workshopy na tému nápoje. Pivo , víno , sekt a ich miesto v modernej gastronómii. V spolupráci so spoločnosťou Heineken Slovensko a Asociáciou somelierov Slovenskej republiky je pre vás pripravený bohatý 3 dňový program.
Každý deň budete môcť sledovať a degustovať :
- Zlatý Bažant, jeho história a ako sa pivo vyrába. Tématické kvízy s videoprojekciou spojené so súťažami o hodnotné ceny
- Karol France - sládok pivovaru Zlatý Bažant
Zlatý Bažant ´73 „ Umenie čapovať- " navariť dobré pivo je veda a správne ho načapovať je umenie".
Piatok
16:30 | Umenie čapovať
|
18:00 |
Rituál podávania cideru Lišiak zo sadu
|
Sobota
14:30 | Umenie čapovať
|
15:30 | Rituál podávania cideru Lišiak zo sadu
|
16:30 | Umenie čapovať
|
18:30 | W0, 0W osvieženie
|
Nedeľa
13:30 | W0, 0W osvieženie
|
14:30 | Rituál podávania cideru Lišiak zo sadu
|
15:30 | Umenie čapovať
|
17:30 | W0, 0W osvieženie
|
Karol France, obchodný sládok spoločnosti HEINEKEN Slovensko
Renomovaný odborník, ktorý pivu zasvätil celý svoj život. Po skončení strednej priemyselnej školy Potravinárskej v Nitre pokračoval v štúdiu na Vysokej škole Chemickotechnologickej, odbor mikrobiológia, biochémia a kvasná technológia. Po úspešnom absolvovaní vysokej školy viedli jeho kroky do hurbanovského pivovaru, kde zastával rôzne pozície počas svojej 35-ročnej praxe. Prešiel od výroby piva a sladu, cez oddelenie kvality piva, výčapných zariadení až po aktuálnu pozíciu obchodného sládka. V súčasnosti sa venuje predovšetkým reprezentácii spoločnosť HEINEKEN Slovensko na pivných degustačných súťažiach, odborných fórach a prezentáciách.