Delikatesy

Tradiční trdelníkPripravujú čerstvé kysnuté cesto z originálnych surovín a majú jednu z najstarších Rumunsko-Maďarských receptúr, pretože Kürtöskalács – Trdelník, je pôvodom Rumunsko-Maďarská špecialita zo 14. storočia.
Gabriela Čechovičová - Mak z Jarnej, Cífer Farmárka a pestovateľka maku z Cífera – Jarnej. Gabriela Čechovičová mak pestuje na výmere 35 hektárov. Okrem tradičného svetlomodrého maku pestuje a predáva sivý, hnedý mak i biely mak. Člen Slowfood Pressburg
Bubble Berry - Festivalový dezert plný jahôd, smotanovo-vanilkového krému a Prosecca. Podáva sa iba v sobotu v Prosecco & rose bare.
Gazdovia – predaj tradičných lekvárov, sirupov, zaváranín, ovocných i zeleninových pyré, cestovín i domácich lokší.
Davídkovo korenie Široká ponuka korení z celého sveta a vlastné špeciálne zmesi korenia
Bodka Donut Point Donatky trošku inak - hlavne so svojimi vlastnými receptúrami a originálnymi polevami, ktoré potešia oči a pošteklia chuťové poháriky.
Štúrovský podplameník Podplamenník (alebo lepník) je vyše 100 ročný slovenský recept na slaný koláč. Je fantastický, voňavý a navyše, keď máte dobrý recept, jeho príprava je skutočne jednoduchá.
Festivalové menu: podplamenník: šunkový, klobásový, syrový, bryndzový, oškvarkový, grilovaný oštiepok s čučoriedkovým džemom